Wat is zzp-bemiddeling?

Zzp-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van een zzp’er aan zzp’ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht.

Zzp-bemiddeling via hetuitzendbureau.nl

hetuitzendbureau.nl heeft een ruim aanbod van zzp-opdrachten in heel het land. We beschikken over een groot netwerk van bedrijven die graag zzp’ers inschakelen. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen. Ook begeleiden we jou bij het verzorgen en aanvragen van de juiste papieren. Wij zijn onder andere actief in de volgende vakgebieden: bouw, logistiek, techniek, productie, schoonmaak, hoveniers en callcenter.

Zzp-opdrachten

Op onze website vind je ons volledige vacatureaanbod en kun je gemakkelijk reageren op opdrachten. Blijf je graag op de hoogte van interessante vacatures? Maak dan een vacaturealert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures in jouw vakgebied. Je kunt je natuurlijk ook online inschrijven en je cv bij ons achterlaten.

Ben je op zoek naar een opdracht? Bekijk dan ons aanbod van zzp-vacatures of neem contact op met een hetuitzendbureau.nl-vestiging bij jou in de buurt.