Land van Cuijk - Maasduinen

HetUitzendbureau.nl Land van Cuijk - Maasduinen

HetUitzendbureau.nl Land van Cuijk - Maasduinen

HetUitzendbureau.nl Land van Cuijk - Maasduinen op google maps


HetUitzendbureau.nl Land van Cuijk en Noord Limburg

HetUitzendbureau.nl Land van Cuijk en Noord Limburg (onderdeel van de Flexibility Groep), dat zijn wij, Charlotte Reijnen en Tamara Swartjes-Van Dongen. Samen hebben wij meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling.

HetUitzendbureau.nl Land van Cuijk en Noord Limburg is actief in de regio Cuijk, Mill, Boxmeer, Gennep, Heijen, Bergen, Venray e.o. Wij bemiddelen kandidaten in tijdelijke en vaste banen tot en met MBO+ niveau op uitzendbasis, werving & selectie en payrolling.

Wij onderscheiden ons omdat u zaken doet met zelfstandig ondernemers met een breed lokaal netwerk en een grote betrokkenheid met de regio. Wij zijn vol energie, inzet en passie voor hetgeen we doen. Omdat wij persoonlijk verantwoordelijk zijn, garanderen wij u een optimale betrokkenheid en continuïteit in de relatie. Altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat, dat is onze kracht!

Verder combineren we de kennis van een sterke landelijke organisatie met de kracht van lokaal ondernemerschap. Hetuitzendbureau.nl Land van Cuijk en Noord Limburg is aangesloten bij de Flexibility Groep. Met een backoffice, een juridische vraagbaak en ruim 100 collega ondernemers in heel Nederland heeft u het gemak van een landelijk opererende speler en tegelijkertijd lokaal betrokken ondernemers. Uiteraard zijn wij ABU en VCU gecertificeerd.

Bekijk onze vacatures als u op zoek bent naar dé baan die bij u past. Bent u op zoek naar een gekwalificeerde medewerker? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Blijf op de hoogte!
Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u graag de nieuwste vacatures per mail ontvangen? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij u passen.

 

Flexibility Nijmegen en Land van Cuijk
Zoekt u een baan óf collega op MBO+, HBO of WO niveau? Kijk dan eens op onze website www.flexibility.nl/nijmegenlvc voor het vacature aanbod van Flexibility Nijmegen en Land van Cuijk.

Afbeeldingsresultaat voor omdat het werkt


Vacatures van HetUitzendbureau.nl Land van Cuijk - Maasduinen

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures